Producători
 
Coş
0 obiecte
 
Cele mai vândute
 

Termeni & Conditii

Despre noi

Site-ul www.nemteanca.ro va ofera un sistem simplu, modern si profesional de a cumpara carti online, foarte rapid si eficient. Va  ofera posibilitatea de a comanda articole de lucru manual si respectiv de a comanda diverse servicii oferite de catre partenerii Class Media.  In libraria noastra virtuala va puteti crea un cont personal, pe care sa il utilizati atunci cand efectuati o comanda - in plus, avand un cont la noi, sunteti in permanenta la curent cu ultimele noutati, va puteti verifica comenzile anterioare, adauga adrese, imprima facturile aferente si multe altele!

Sectiunea de OFERTE SPECIALE contine carti la reducere, carti cu preturi speciale si carti-cadou; acestea sunt valide pe o perioada scurta de timp, in general oferte valabile saptamanal, cu ocazia anumitor sarbatori sau in preajma unor evenimente: lansare de carte, sfarsit de an calendaristic, aniversari. Reducerile au aplicabilitate exclusiv in perioada specificata, individual per produs, iar la comenzi mai mari, reducerile pot creste, in functie de specificul fiecarei comenzi si de solicitarile clientilor.

In sectiunea CELE MAI VANDUTE  se afla cartile, produsele sau serviciile din cadrul site-ului www.nemteanca.ro care s-au bucurat de cel mai mare succes reflectat din partea clientilor nostri. Acestea au avut parte de aprecieri pozitive si au in general preturi competitive in catalogul nostru online. Pentru ca o carte, produs sau serviciu sa sa afle in aceasta sectiune, ea trebuie sa fi fost ceruta de un numar mare de clienti in decursul timpului, ori sa fi fost achizitionata in numar considerabil intr-o perioada scurta de timp Pentru comenzi semnificative cantitativ, livrarea se face poate face gratuit ori beneficiind de un discount important oriunde in taran urma discutiilor cu prorietarul site-ului

INFORMATIE UTILA: Pentru a comanda online o carte din site, trebuie mai intai sa o adaugati in cosul de cumparaturi, apasand butonul "Adauga in cos", aflat in dreptul fiecarei carti, pentru ca apoi din pagina cosului sa completati formularul de comanda. Imediat dupa trimiterea comenzii veti primi un email de confirmare cu detalii complete despre comanda si despre modalitatile de livrare si plata. Acceptam si comenzi prin email, insa recomandam efectuarea comenzii in libraria online si folosirea cosului de cumparaturi.

Utilizarea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.

SC CLASS MEDIA SRL si rezerva dreptul de a modifica prezenta forma a termenilor si conditiilor fara vreo notificare prealabila.

Comanda online

Pentru a comanda produsele dorite, esti rugat sa te autentifici folosind adresa de e-mail si parola aleasa la inregistrare. Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi apasand butonul verde "Adaugare in cos". Daca nu esti inca inregistrat, o poti face apasand butonul "Inregistrare clienti" din cadrul sectiunii "Contul meu".

Dupa autentificare si adaugarea produselor in cos, confirma comanda apasand butonul "Comanda" din partea de sus dreapta a paginii.

Daca va razganditi inainte sa apasati pe butonul de plasare a comenzii, puteti elimina din cosul dumneavoastra de cumparaturi produsele pe care nu mai doriti sa le achizitionati.

Pentru a modifica cantitatea  unui produs si/sau inlaturarea unui produs se apasa pe butonul “ Cos” , se selecteaza optiunea respectiv cantitatea si se apasa butonul “ACTUALIZARE”. Pentru continuarea cumparaturilor se apasa butonul “CONTINUARE CUMPARATURI” iar pentru finalizarea cumparaturilor se actioneaza butonul “FINALIZARE COMANDA”

Dupa finalizarea oricarei comenzi, veti primi automat un mesaj de confirmare de la www.nemteanca.ro, pe adresa de email utilizata la înregistrarea ca membru www.nemteanca.ro respectiv factura proforma  cu suma totala de platit (inclusiv costurile de livrare si transport total numite : Rată de transport calculată per obiect) care se adauga la valoarea produselor comandate

Daca ati plasat deja comanda, puteti efectua eventualele modificari in cel mult 24 de ore de la plasarea comenzii, trimitand un email la vanzari@nemteanca.ro

Comanda prin e-mail

Trimite-ti un e-mail cu denumirile si codurile produselor dorite, precum si datele tale de contact si adresa de livrare la vanzari@nemteanca.ro. Un consultant va va contacta pentru confirmarea comenzii si a datelor, precum si pentru lamurirea altor eventuale detalii.

Cum platesc?

Aveti la dispozitie mijloacele de plata care vi se potrivesc!

* plata online - cu card bancar. Serviciu asigurat de ePayment (in constructie deocamdata)
* plata ramburs: platesti in numerar la livrare, la oficiul Postei Romane de care apartii
* plata prin ordin de plata sau virament bancar, atat pentru persoane fizice cat si juridice (este necesara confirmarea platii de catre banca pentru efectuarea livrarii de catre SC CLASS MEDIA SRL)

Pentru a efectua transferul bancar informatiile necesare sunt:

Class Media SRL
Adresa:
P-ta Mihail Kogalniceanu 3, et. 1 (Complex Pietricica) 610018 Piatra Neamt, jud. Neamt, Romania Telefon/fax: 0233-229656 Email: vanzari@nemteanca.ro
Nr. Reg. Com.: J27 / 258 / 2003
C.U.I.: RO 15239848
Conturi bancare:

  • UniCredit Tiriac Bank Piatra Neamt
    RO84 BACX 0000 0045 3779 8000
  • Trezoreria Piatra Neamt
    RO85 TREZ 4915 069X XX00 1505
    RO57 TREZ 4915 070X XX00 2347

  Persoana de contact: Cristian SAVIN

Cum primesc produsele?

Preturile afisate in site includ  TVA. Pentru orice valoare comandata puteti veni personal la sediul nostru pentru a ridica produsele sau va pot fi livrate prin posta.

Pretul de ambalare si transport este taxat cu 1 leu RON pentru fiecare produs. Comanda minima este de 50 lei RON cu TVA inclus.

Livrarea si Transportul se efectueaza folosind serviciile Postei Romane sau la cerere prin curierat rapid (serviciul se va plati de catre comparator in acest caz la livrarea produselor)

In situatia  in care pretul depaseste suma de 800 lei RON , SC CLAS MEDIA SRL prprietarul site-ului www.nemteanca.ro poate percepe ca si garantie un avans de 30 % din valoarea comenzii (plata cu OP), livrarea produselor si serviciilor comandate urmand a fi livrate numai in momentul in care banca confirma intrarea sumei solicitate.

Onoram comenzi doar pe teritoriul Romaniei, nu livram International. Comanda minima este de 350 lei.

Cum sunt folosite datele tale?

Datele tale sunt folosite in principal pentru expedierea coletelor. Pe langa datele de expediere (adresa, posibilitati de contact) vei putea specifica si datele necesare emiterii de factura fiscala la cererea ta.

Toate acestea pot fi specificate si daca nu esti inregistrat, diferenta fiind aceea ca, nefiind inregistrat, la urmatoarea comanda nu-ti vom putea regasi datele personale automat.

Ce mai poti face?

- Utilizatorii inregistrati vor putea vizualiza istoricul comenzilor postate pe site, precum si stadiul lor.
- Numai utilizatorii inregistrati pot primi bonusuri ori reduceri speciale.

Datele de identificare ale companiei pot fi gasite mai sus.

Continutul nemteanca.ro este proprietatea SC CLASS MEDIA SRL  si a colaboratorilor sai, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul prealabil a oricaror din elementele constitutive ale continutului www.nemteanca.ro se pedepseste conform legilor in vigoare.

Denumirea si sigla care descrie denumirea sunt marci in curs de inregistrare si protejate de legile in vigoare.

Am fost foarte atenti in selectarea materialelor care apar pe site-ul www.nemteanca.ro. Daca totusi credeti ca am incalcat drepturile de autor pe care le aveti vizavi de continutul site-ului va rugam sa ne scrieti de urgenta la adresa de email: vanzari@nemteanca.ro

Compania monitorizeaza regulat Internet-ul, ofertele altor companii, presa si alte surse de informatie. In cazul in care vom considera ca cineva, fie persoana fizica sau juridica, a incalcat drepturile de autor pe care le avem asupra continutului site-ului librarie-online.com, atunci vom actiona cu toate mijloacele legale pentru recuperarea prejudiciilor aduse de respectiva persoana sau firma.

Prelucrarea datelor personale

Completand formularul de comanda, esti de acord sa intri in baza de date nemteanca.ro Scopul prelucrarii datelor consta in: informarea consumatorilor si potentialilor consumatori ai produselor comercializate prin e-mail, SMS, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile desfasurate in viitor de www.nemteanca.ro si - realizarea de rapoarte statistice cu privire la consumatorii produselor comercializate de catre SC CLASS MEDIA SRL sau de catre partenerii sai.

Operatorul se obliga sa respecte drepturile tale conferite de Legea 677/2001, iar la cererea ta la adresa www.nemteanca.ro se obliga: sa iti confirme daca prelucreaza sau nu datele tale personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an; sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor tale personale.

Accesarea

Se interzice in mod expres:

- accesarea site-ului de catre dispozitive sau programe automate sau copierea manuala a continutului;
- citarea continutului de catre companii sau site-uri pentru a compara sau analiza in vreun fel continutul site-ului www.nemteanca.ro.
De asemenea, este interzisa folosirea link-urilor catre site-ul www.nemteanca.ro prin care continutul acestuia apare deformat sau incomplet.

www.nemteanca.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale in vigoare ale Statului Român.

Dispute si conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.nemteanca.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Fiind de acord cu Termenii si Conditiile, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

SC CLASS MEDIA SRL isi rezerva dreptul de a modifica prezenta forma a termenilor si conditiilor fara vreo notificare prealabila.

Adresa oficială de web a Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Consumatorii au dreptul de denuntare unilaterala a contractului la distanta in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv.