Producători
 
Coş
0 obiecte
 
Cele mai vândute
 

Despre noi

SC CLASS MEDIA SRL mentine si opereaza acest site (adica site-ul www.nemteanca.ro) pentru prezentarea produselor pe care le vinde, pentru acceptarea comenzilor pentru aceste produse sau doar pentru a lasa vizitatorii (adica orice persoana conectata la internet) sa studieze oferta noastra.

Site-ul www.nemteanca.ro va ofera un sistem simplu, modern si profesional de a cumpara carti online, foarte rapid si eficient. Va  ofera posibilitatea de a comanda articole de lucru manual si respectiv de a comanda diverse servicii oferite de catre partenerii Class Media.  In libraria noastra virtuala va puteti crea un cont personal, pe care sa il utilizati atunci cand efectuati o comanda - in plus, avand un cont la noi, sunteti in permanenta la curent cu ultimele noutati, va puteti verifica comenzile anterioare, adauga adrese, imprima facturile aferente si multe altele!

Sectiunea de OFERTE SPECIALE contine carti la reducere, carti cu preturi speciale si carti-cadou; acestea sunt valide pe o perioada scurta de timp, in general oferte valabile saptamanal, cu ocazia anumitor sarbatori sau in preajma unor evenimente: lansare de carte, sfarsit de an calendaristic, aniversari. Reducerile au aplicabilitate exclusiv in perioada specificata, individual per produs, iar la comenzi mai mari, reducerile pot creste, in functie de specificul fiecarei comenzi si de solicitarile clientilor.

In sectiunea CELE MAI VANDUTE se afla cartile, produsele sau serviciile din cadrul site-ului www.nemteanca.ro care s-au bucurat de cel mai mare succes reflectat din partea clientilor nostri. Acestea au avut parte de aprecieri pozitive si au in general preturi competitive in catalogul nostru online. Pentru ca o carte, produs sau serviciu sa sa afle in aceasta sectiune, ea trebuie sa fi fost ceruta de un numar mare de clienti in decursul timpului, ori sa fi fost achizitionata in numar considerabil intr-o perioada scurta de timp Pentru comenzi semnificative cantitativ, livrarea se face poate face gratuit ori beneficiind de un discount important oriunde in taran urma discutiilor cu prorietarul site-ului

INFORMATIE UTILA: Pentru a comanda online o carte din site trebuie mai intai sa o adaugati in cosul de cumparaturi, apasand butonul "Adauga in cos", aflat in dreptul fiecarei carti, pentru ca apoi din pagina cosului sa completati formularul de comanda. Imediat dupa trimiterea comenzii veti primi un email de confirmare cu detalii complete despre comanda si despre modalitatile de livrare si plata. Acceptam si comenzi prin email, insa recomandam efectuarea comenzii in cadrul site-ului si folosirea cosului de cumparaturi.

Utilizarea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. SC CLASS MEDIA SRL isi rezerva dreptul de a modifica prezenta forma a termenilor si conditiilor fara vreo notificare prealabila.