Producători
 
Coş
0 obiecte
 
Cele mai vândute
 

Politica firmei

Comanda online

Pentru a comanda produsele dorite, esti rugat sa te autentifici folosind adresa de e-mail si parola aleasa la inregistrare. Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi apasand butonul verde "Adaugare in cos". Daca nu esti inca inregistrat, o poti face apasand butonul "Inregistrare clienti" din cadrul sectiunii "Contul meu".

Dupa autentificare si adaugarea produselor in cos, confirma comanda apasand butonul "Comanda" din partea de sus dreapta a paginii.

Daca va razganditi inainte sa apasati pe butonul de plasare a comenzii, puteti elimina din cosul dumneavoastra de cumparaturi produsele pe care nu mai doriti sa le achizitionati.

Pentru a modifica cantitatea  unui produs si/sau inlaturarea unui produs se apasa pe butonul “ Cos” , se selecteaza optiunea respectiv cantitatea si se apasa butonul “ACTUALIZARE”. Pentru continuarea cumparaturilor se apasa butonul “CONTINUARE CUMPARATURI” iar pentru finalizarea cumparaturilor se actioneaza butonul “FINALIZARE COMANDA”

Dupa finalizarea oricarei comenzi, veti primi automat un mesaj de confirmare de la www.nemteanca.ro, pe adresa de email utilizata la înregistrarea ca membru www.nemteanca.ro respectiv factura proforma  cu suma totala de platit (inclusiv costurile de livrare si transport total numite : Rată de transport calculată per obiect) care se adauga la valoarea produselor comandate

Daca ati plasat deja comanda, puteti efectua eventualele modificari in cel mult 24 de ore de la plasarea comenzii, trimitand un email la vanzari@nemteanca.ro 

Comanda prin e-mail

Trimite-ti un e-mail cu denumirile si codurile produselor dorite, precum si datele tale de contact si adresa de livrare la vanzari@nemteanca.ro. Un consultant va va contacta pentru confirmarea comenzii si a datelor, precum si pentru lamurirea altor eventuale detalii.

Cum platesc?

Aveti la dispozitie mijloacele de plata care vi se potrivesc!

* plata online - cu card bancar. Serviciu asigurat de ePayment (in constructie deocamdata)
* plata ramburs: platesti in numerar la livrare, la oficiul Postei Romane de care apartii
* plata prin ordin de plata sau virament bancar, atat pentru persoane fizice cat si juridice (este necesara confirmarea platii de catre banca pentru efectuarea livrarii de catre SC CLASS MEDIA SRL)

Pentru a efectua transferul bancar informatiile necesare sunt:

Class Media SRL
Adresa:
P-ta Mihail Kogalniceanu 3, et. 1 (Complex Pietricica) 610018
Piatra Neamt, jud. Neamt, Romania Telefon/fax: 0233-229656 Email: vanzari@nemteanca.ro
Nr. Reg. Com.: J27 / 258 / 2003
C.U.I.: RO 15239848
Conturi bancare:

  • UniCredit Tiriac Bank Piatra Neamt
    RO84 BACX 0000 0045 3779 8000
  • Trezoreria Piatra Neamt
    RO85 TREZ 4915 069X XX00 1505
    RO57 TREZ 4915 070X XX00 2347

  Persoana de contact: Cristian SAVIN tel : 0744592554

Cum primesc produsele?

Preturile afisate in site includ  TVA. Pentru orice valoare comandata puteti veni personal la sediul nostru pentru a ridica produsele sau va pot fi livrate prin posta.

Pretul de ambalare si transport este taxat cu 1 leu RON pentru fiecare produs. Comanda minima este de 50 lei RON cu TVA inclus.

Livrarea si Transportul se efectueaza folosind serviciile Postei Romane sau la cerere prin curierat rapid (serviciul se va plati de catre comparator in acest caz la livrarea produselor)

In situatia  in care pretul depaseste suma de 800 lei RON , SC CLAS MEDIA SRL prprietarul site-ului www.nemteanca.ro poate percepe ca si garantie un avans de 30 % din valoarea comenzii (plata cu OP), livrarea produselor si serviciilor comandate urmand a fi livrate numai in momentul in care banca confirma intrarea sumei solicitate.

Onoram comenzi doar pe teritoriul Romaniei, nu livram International. Comanda minima este de 350 lei.

Cum sunt folosite datele tale?

Datele tale sunt folosite in principal pentru expedierea coletelor. Pe langa datele de expediere (adresa, posibilitati de contact) vei putea specifica si datele necesare emiterii de factura fiscala la cererea ta.

Toate acestea pot fi specificate si daca nu esti inregistrat, diferenta fiind aceea ca, nefiind inregistrat, la urmatoarea comanda nu-ti vom putea regasi datele personale automat.

Ce mai poti face?

- Utilizatorii inregistrati vor putea vizualiza istoricul comenzilor postate pe site, precum si stadiul lor.
- Numai utilizatorii inregistrati pot primi bonusuri ori reduceri speciale.

SC CLASS MEDIA SRL isi rezerva dreptul de a modifica prezenta forma a termenilor si conditiilor fara vreo notificare prealabila.

Politica de confidentialitate a datelor personale